6 reviews for CADAR EKSLUSIF – TULIP SERIES

  1. RABIATUL ADDAWIYAH

    Comforter agak nipis tp sgt sesuai utk cuaca malaysia..ringan tapi hangat ble tdo dlm aircond.. maybe sbb kain dia kot.. so rse nk beli lg je sbb harga murah tp high quality.. even xnmpk gebu tp kain dia selesa

  2. NORA

    Yeayy..cantik sgt dan lembut je cadarnya..corak pun menarik..penghantaran sgt cepat..puas hati beli..Kali ke 2 beli ni

  3. Nouraain

    Kali ke 3 beli set cadar king..setiap kali order mesti terjabak skali 3 set.. alhamdulillah..kain sedap..lembut..basuh 2 3 kali lg lembut..color pon cantik2..

  4. Tengku faizura Tengku sharipadin

    Kain sejuk dan lembut.

  5. Marni bt Musa (verified owner)

    Saya order khamis lepas, semalam dah dapat. Memang teruja sangat. Kainnya sangat lembut dan tidak terlalu licin. Selesa sangat. Selama ni saya nencari cadar yang fitted untuk tilam saya dan akhirnya saya sudah jumpa. Memang saya akan beli lagi.

  6. Mira (verified owner)

    Berbaloi sgt2 beliiiii. Cadar dgn comforter seleeeeeesa sesangat2. Dan yg paling penting cadar dia tutup keseluruhan tilam coway sy yg tebal ni. Husband pun ckp set cadar ni selesa, sejuk tak panas. Confirm lps ni akan repeat beli lagi design yg lain. Tq seller jual set yg bagus mcm ni 🥰

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked

You may also like...

Mesej Kami
1
Klik Di Sini
Dapatkan CADAR EKSLUSIF - TULIP SERIES dgn harga terbaik dari kami. Mesej kami sekarang!